Descarca ultima versiune CYPE

Știri
Cercetare
Proiecte internationale
Webinarii

Avantajele utilizării programelor CYPE:

Productivitate ridicată prin automatizarea planșelor de execuție
Siguranță: standardele românești implementate, inclusiv P100-1/2013
Planșe complete de execuție în format DWG,DXF
Extrase de cantități detaliate (armătură, cofraj, beton, laminate)
Integrarea tehnologiei BIM în toate programele CYPE

SpatiulConstruit.ro - Constructii, materiale - Amenajari, finisaje, mobilier - Echipamente, horeca, management - Instalatii - Amenajari de exterior - Utilaje, scule, echipamente de santier

Date de contact:

Contact România

Ing. FLOREA OVIDIU-BOGDAN

Tel.: (+40) 747 830 802

cype@cype.ro

str. Kossuth Lajos, FN, Sfantu Gheorghe, jud. Covasna

Contact Spania

Tel. (+34) 965 92 25 50
cype@cype.com

CYPE Ingenieros, S.A.
Avda. Eusebio Sempere, 5
03003 Alicante - Spain
Tel. (+34) 965 92 25 50
Fax (+34) 965 12 49 50

Ce este CYPE

CYPE este o companie internațională care dezvoltă și distribuie programe de proiectare pentru ingineri și profesioniști în domeniul construcțiilor.

Călătoria CYPE a început în anul 1983 cu o activitate intensă în domeniul ingineriei civile și analizei structurale care a motivat compania să dezvolte programe asistate de calculator pentru a acoperi nevoile proprii și pe cele ale clienților săi. Succesul acestor programe de proiectare a condus compania să-și concentreze activitatea în dezvoltarea, comercializarea și distribuția de software tehnic.

Ca urmare, CYPE ocupă o poziție de conducere în cadrul sectorului, oferind o varietate de programe care se evidențiază prin gama largă de soluții, fiabilitatea rezultatelor și ușurința cu care acestea pot fi gestionate.

60.000 de utilizatori din întreaga Europa, America Latină, Africa, Oceania și Asia folosesc deja peste 100.000 de licente. Printre clienții noștri sunt primării și ministere, precum și organizațiile de control tehnic, universități și birouri profesionale.

 

CYPE în România

CYPE România este unic distribuitor autorizat a programelor de proiectare CYPE în România. Lansarea companiei a avut loc în luna mai 2014, la conferința națională A.I.C.P.S. din București. Asigurăm suport tehnic și asistență tehnică tuturor clienților noștri gratuit. Vă punem la dispoziție ultimele standarde de proiectare românești astfel încât să proiectați în siguranță având la dispoziție programele CYPE utilizate în peste 30 de țări din lume. Standardele românești implementate sunt ultimele în domeniul proiectării civile din România:

  • Pentru calculul seismic: P100-1/2013 și P100-1/2006
  • Pentru calculul încărcărilor climatice: Eurocod 1 cu anexa națională
  • Eurocod 2 și Eurocod 0 cu anexele naționale, pentru calculul elementelor din beton armat și generarea combinațiilor de încărcări

 

Software ușor de folosit

Dezvoltarea programelor începe cu analiza nevoilor profesionale și realitatea sectorului de construcții, apoi continuă cu procesul de producție, care include experiența directă cu utilizatorii și cea mai inovativă tehnologie software. Analizele structurale extrem de fiabile sunt garantate. Breviarele de calcul și rezultatele sunt verificate astfel încât să fie actualizate cu cele mai recente codurile naționale și internaționale de proiectare.

 

CYPE acoperă trei domenii fundamentale în elaborarea proiectului

Proiectare și analiză structurală: CYPECAD, CYPE 3D, Pereți mulați, Ziduri de sprijin, Podețe dalate

Proiectare si analiza de servicii în construcții (Instalații): CYPECAD MEP

Management de proiect și a documentelor de proiect: Arquímedes

 

Licențe disponibile

Licența Profesională: Acces nelimitat la programele achiziționate.

Versiunea de evaluare: Acces gratuit, pentru cei care doresc să cunoască caracteristicile programelor înainte de a le cumpăra.

Licența Campus și licență temporară: Pentru utilizare în academii, universități și alte centre de învățământ cu o perioadă de utilizare limitată.

 

Suport tehnic pentru utilizatori și servicii pentru clienți

Am avut grijă până la cel mai mic detaliu. Echipa de profesioniști calificați de la departamentul nostru de suport tehnic oferă soluții utilizatorilor cu agilitate și eficiență. Mai mult decât atât, CYPE oferă, de asemenea, servicii exclusive și servicii post-vânzare pentru clienții noștri concepute pentru a răspunde la comenzi, cereri, transport și cursuri de training.

 

Actualizări frecvente pentru a fi la curent cu piața actuală

Programele CYPE sunt îmbunătățite în mod regulat cu versiuni noi care includ actualizări și noi instrumente de lucru. Serviciul post-vânzare menține clienții noștri actualizați cu aceste îmbunătățiri.

 

Cursuri de formare

Vă oferim cursuri de formare de calitate și actuale ale programelor CYPE atât la nivel național cât și internațional, astfel utilizatorii pot beneficia la maxim de avantajele programelor CYPE.

 

Sistemul de management al calității certificat ISO 9001:2008

Calitatea noastră a Sistemului de Management este în conformitate cu cerințele ISO 9001: 2008.

Bureau Veritas Certification a acordat companiei CYPE Ingenieros certificarea în "Marketing, distribuție și servicii post-vânzare pentru arhitectură, inginerie și construcții".

În octombrie 2000,  CYPE devine prima companie spaniolă a sectorului care obține certificarea ISO 9002:1994 acordată de către Bureau Veritas Quality International.

Patru ani mai târziu, CYPE este certificat în sistemul de management al calității, fiind din nou audiat de către Bureau Veritas Quality International în conformitate cu cerințele stabilite în ISO 9001: 2000.

 

Proiecte R + D + I de cercetare

Viziunea noastră asupra viitorului și analiza obiectivă a situației din acest sector sunt doi factori care ne determină să participăm la diverse proiecte de cercetare R+D+I, multe dintre acestea fiind finanțate de către Centrul pentru Dezvoltarea Tehnologiei Industriale (CDTI) și prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR).

Din momentul în care am început călătoria, am dobândit o vastă experiență în dezvoltarea de proiecte europene și naționale și am creat instrumente performante de calitate, care vizează în special profesioniștii din domeniul construcțiilor.

 

Participarea activă

Prin colaborarea cu cele mai importante studiouri profesionale, organisme de control tehnic și firme de construcții, având sugestii primite de la utilizatorii noștri, suntem în mod constant actualizați cu noi metode de lucru pentru a actualiza apoi programele noastre periodic și în mod eficient.

De asemenea, participam la proiecte cu asociațiile de prestigiu, cum ar fi Institutul Eduardo Torroja, Asociación Científico-Técnica del HORMIGON Estructural, Tecnalia, Centrul Scientifique et Technique du Batiment (CSTB-Franta), Comitato Termotecnico Italiano (CTI), Agencia para un Energia (ADENE-Portugalia), Agence Nationale pour le Développement des Energies Renouvelables et de l'Efficacité Energétique (ADEREE-Maroc), buildingSMART spaniolă capitolul (ca membru fondator), Green Building Council de España (GBCe), Instituto Español del Cemento y sus Aplicaciones (IECA), Cámara Peruana de la Construcción (CAPECO), Asociația pentru construcții din India (BAI), EDIBATEC (Franța), Arquitectos Sin Fronteras, Platforma TECNOLOGICA de la Construcción (PTEC), UPONOR și REPSOL.

 

CYPE este ...

O companie de top în domeniul proiectării, formată dintr-o echipă de peste 130 de profesioniști, care consideră specializarea și integrarea ca fiind cea mai bună formulă pentru dezvoltarea în domeniul profesional, prin schimbul de servicii eficiente cu clienții săi.

Contact Form