Nou ! Finanțare cu rate fixe prin Grenke Leasing. Mai multe detalii găsiți aici.

Descarca ultima versiune CYPE

Știri
Cercetare
Proiecte internationale
Webinarii

Avantajele utilizării programelor CYPE:

Productivitate ridicată prin automatizarea planșelor de execuție
Siguranță: standardele românești implementate, inclusiv P100-1/2013
Planșe complete de execuție în format DWG,DXF
Extrase de cantități detaliate (armătură, cofraj, beton, laminate)
Integrarea tehnologiei BIM în toate programele CYPE

SpatiulConstruit.ro - Constructii, materiale - Amenajari, finisaje, mobilier - Echipamente, horeca, management - Instalatii - Amenajari de exterior - Utilaje, scule, echipamente de santier

Date de contact:

Contact România

Ing. FLOREA OVIDIU-BOGDAN

Tel.: (+40) 747 830 802
cype@cype.ro

str. Kossuth Lajos, FN
Sfantu Gheorghe, jud. Covasna

Contact Spania

Tel. (+34) 965 92 25 50
cype@cype.com

CYPE Ingenieros, S.A.
Avda. Eusebio Sempere, 5
03003 Alicante - Spain
Tel. (+34) 965 92 25 50
Fax (+34) 965 12 49 50

Versiunea de evaluare, licența temporară și licența profesională.

CYPE oferă trei variante ale utilizării programelor: versiunea de evaluare, licența temporară și licența profesională. Versiunea de evaluare poate fi utilizată gratuit, iar licența profesională și licenţa temporară se adresează exclusiv clienţilor CYPE.

Versiunea de evaluare are toate modulele CYPE, iar utilizarea acestei versiuni este limitată de timp (la 10 sesiuni de cate 24 de ore). Licența profesională şi licență temporară nu au aceste limitări, disponibilitatea lor depinzând de licențele obținute de către utilizator în urma achiziționării programului.

Licența profesională

Aceasta este licența completă fără limitări. Proprietarul poate utiliza și accesa programele și modulele care au fost achiziționate în orice moment.

Versiunea de evaluare

Versiunea de evaluare poate fi accesată gratuit şi timpul său de utilizare este limitat. Aceasta versiune are disponibile toate modulele versiunii profesionale.

Licența campus

Licența campus a programelor CYPE este similară cu licenţa temporară, în sensul în care a fost special concepută pentru a fi utilizată în reţelele publice care funcționează sub premisa de Eduroam (educaţie roaming - iniţiativă la nivel internaţional pentru a crea un singur spaţiu de mobilitate în condiții de siguranță în mediul academic şi în reţelele de cercetare)

Licența temporară

Cu această licență, timpul de utilizare și acces la program poate fi personalizat. Scopul său principal este de utilizare în academii, universități și alte centre de învăţământ. Această licenţă poate fi de asemenea utilă clienților noștri.

Suita CYPE se poate descărca din secțiunea Download

 

 

Contact Form